Vi ved der kan være mange spørgemål når man køber noget nyt. Alt fra sikkerheden til hvordan man bestiller. Her på siden har vi derfor samlet nogle af de mest ofte stillede spørgsmål (Frequently asked questions).

 

 

 

Sikkerhed først!

Jep! Alle Magic mags produkter overholder EU og andre internationale sikkerhedsregler , og de overholder alle krav til test og produktsikkerhed. De er også EU godkendt, hvilket vises med CE mærket bag på alle vores magneter. Dette inkluderer  holdbarhed, materiale kvalitet og test af magneterne for at sikre, at alle Magic Mags produkter er sikre og kan tåle mange års brug. Magic Mags anbefaler aktivt voksenopsyn – især for små børn, der kan putte fliser eller klodser i munden. Vi opfordrer forældre til at tjekke deres Magic Mags (og andet legetøj) regelmæssigt for løse eller ødelagte dele. Igen, hvis fliser viser sig at være beskadiget, bedes du kontakte os.

Magic Mags magneter er lavet af fødevaregodkendt MABS-plast, der er fri for BPA, phthalater, latex og giftige materialer. Vi bruger kun høj kvalitet plast.

Magic Mags er et dansk brand og vi designer selv alle vores produkter. 

Vi er stolte af at havde en masse samarbejdspartnere i både Kina og andre omkring liggende lande, der sørger for det bedste kvalitets legetøj, og med årevis af erfaringer med produktion i lige netop lærerigt magnetisk legetøj.  

Grundlæggende om Magic Mags byggesæt

Magic Mags er lavet til børn og voksne i alle aldre. Magic Mags er dog ideelle til børn i alderen 3 år og op. Vores magneter er for alle der vil udfordres og slippe kreativiteten løs. 

Vi bestræber os på at i får den hurtigste levering og derfor tager det mellem 1-3 dage for levering. 

Det er der selvfølgelig!

Vi tilbyder 1 års garanti såfremt de de er ubrugte og uåbnet. Er du interesseret i at returnere dine magneter så kontakt os. 

 

Der er en helt masse ting der gør Magic Mags unik.

Først og fremmest er vores kvalitet og sikkerhed noget af det vi prioritere allerhøjst. Vi følger produktionen af vores magneter fra start til slut og sørger for at magneterne lever op til vores kvalitets krav. Udover det medfølger der 2 biler og 2 store plader med i vores standardpakke. Det er noget der koster os dyre at putte i vores pakke, men vi mener at børnene ikke skal gå på kompromis med leg. Vi har også en ide bog med som gør det lidt sjovere at bygge med.

Som en tommelfingerregel bør ødelagt legetøj IKKE leges med eller kommes i hænderne på et barn. Sker det at i modtager ødelagt eller beskadiget legetøj skal i kontakte os. 

Vores magnetiske fliser og former er designet til at modstå væltende og udfordrende byggerier. Men vi er også forældre, så vi forstår at der sker ulykker. For at beskytte dine fliser og former i længere tid, fraråder vi kraftigt at sparke, kaste eller træde på fliserne.  

 

STEAM er en forkortelse for 

science, technology, engineering, art and math

Det bliver oversat til

videnskab, teknologi, teknik, kunst og matematik

Alle disse elementer kan inkluderes når børn leger med magneterne. Børnene kan lærer tal og basal matematik ved hjælp af magneterne. Det styrker også deres motorik grundet at de skal bygge og selv regne ud hvor de enkelte former skal være. Det kreative aspekt er alt det kreative de kan bygge, kun fantasien sætter grænser. 

Mulighederne er uendelige med Magic Mags, og vi gør alt for at børnene også skal lære, samtidig med at de leger. 

 

Det kan du i hvert fald, og det opfordre vi også til!

Med Magic Mags kan lærere skabe meningsfulde læringsoplevelser for børn i alle aldre og til alle udviklingsniveauer. Magic Mags kan bruges til at engagere eleverne i at lære bogstaver, tal, farver, matchning, mønstergenkendelse, matematiske begreber, grundlæggende geometri og STEAM-koncepter. Eleverne lærer også, hvordan man samarbejder, løser problemer og ligger strategier, ved hjælp af vores magnetiske fliser og former. Med andre ord gør Magic Mags det sjovt at lære!Ja det kan de godt. Vores magneter passer også med andre brands af magneter.

Mangler du svar på noget?
Så skriv til os så vender vi tilbage hurtigst muligt